Welkom bij Apotheek Coene

Jouw apotheek in Zonnebeke

Ontmoet Ine, Céline, Anneleen, Louise en Margot: ons dynamische en enthousiaste team. Wij staan voor je klaar om je persoonlijk te adviseren. 

Contacteer ons via 051 77 88 04 of info@apotheekcoene.be.

Leer ons beter kennen

Afspraak boeken

Boek online je afspraak in onze apotheek voor het toedienen van een coronavaccin of griepvaccin, medicatienazicht, opmeten steunkousen of een persoonlijk gesprek. We plannen ook regelmatig een workshop: bekijk onze kalender om een passende datum te vinden!

Heb je vragen hierover? Contacteer ons gerust voor meer uitleg!

Maak hier je afspraak online

Persoonlijk advies, medicatiebegeleiding en thuiszorg

Apotheek Coene is gevestigd in het centrum van Zonnebeke.

U kunt terecht in de apotheek voor een uitgebreid gamma aan producten en aangepast advies, maar het volledige team van Apotheek Coene wil vooral een luisterend oor zijn en een persoonlijke aanpak garanderen!

We streven er naar om een zo goed mogelijke service te leveren: deskundig en discreet advies, een vlotte persoonlijke bediening, een uitgebreid aanbod geneesmiddelen en verzorgingsproducten, …

Ons aanbod omvat o.a.: huisbereidingen, fytotherapie en homeopathie, medicatiebewaking met behulp van een farmaceutisch dossier, verhuur of verkoop van thuiszorgmateriaal, medische apparatuur zoals aerosoltoestellen en bloeddrukmeters, cosmetica en zonneproducten, babyproducten en babyvoeding, …

Onze diensten

Ons apotheekteam streeft er naar een zo goed mogelijke zorg te verlenen aan alle patiënten. Een specifieke vraag of probleem? Wij zoeken graag samen met u naar de meest geschikte oplossing!

Ontdek onze diensten hier!

Zorgpunt apotheek

  • Kwalitatief en ruim aanbod thuiszorgmateriaal.
  • Zowel verkoop als verhuur. Geen waarborg. Verhuur per dag. Een rollator, rolstoel en krukken zijn onmiddellijk beschikbaar in de apotheek.
  • Snel leverbaar: binnen 24u, 7 op 7.
  • Installatie aan huis.
  • Incontinentiemateriaal: kwaliteit aan een correcte prijs. Discrete thuislevering is mogelijk.
  • Advies en correcte maatname bij steunbandages of steunkousen.
Meer info over thuiszorgmateriaal

Lijst met nuttige links

Zoek je iemand om te praten of zou je graag over een specialisatie meer weten? We geven je toegang tot alle (gratis) telefoonnummers en websites!

Bekijk ze hier

Voorschrift opladen

Heb je al een voorschrift liggen? Je kan ons dit online doorsturen, en wij zorgen dat je bestelling dan klaar ligt voor jou! Contacteer ons gerust bij vragen. 

Lees meer

maandag

08:15 - 12:00

13:30 - 19:00

dinsdag

08:15 - 12:00

13:30 - 19:00

woensdag

08:15 - 12:00

13:30 - 19:00

donderdag

08:15 - 12:00

13:30 - 19:00

vrijdag

08:15 - 12:00

13:30 - 19:00

zaterdag

08:15 - 12:00

zondag

gesloten