Lierac Premium La Cure A/age Absolu Fl 30ml

-50%
Op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhaling in de apotheek

Thuislevering

Afhaalkluisje

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Een nieuwe doorbraak om plotse of versnelde veroudering het hoofd te bieden.

La Cure Absolute Anti-ageing beschikt over de laatste ontdekkingen in de regeneratieve geneeskunde en over een uniek, innovatief complex dat de versnelde huidveroudering viseert.
Dit complex combineert hexapeptide-FX, een FOXO-like ingrediënt in een hoge concentratie dat de weefsels herstelt, en GDF-11, een technologie die de werking van de jeugdigheidsproteïne GDF-11 stimuleert en zo de cellen verjongt.Hierdoor kan het aantal jonge cellen toenemen en vermindert het aantal oude cellen.
Na verloop van tijd verdwijnen tekenen van stress, kan de huid zich herstellen en oogt het gezicht in amper achtentwintig dagen jonger.

Gebruik

s Ochtends en 's avonds onder de gebruikelijke verzorging aanbrengen. Kuur van 28 dagen, 1 à 3 keer per jaar.

Samenstelling

De voornaamste bestanddelen van het assortiment Premium worden gecombineerd met twee innovatieve en zeer efficiënte bestanddelen om de anti-ageing werking zo volledig mogelijk te maken.

Intens herstellend Hexapetide FX:
reproduceert de werking van FOXO (onsterfelijkheidsproteïne)
Maakt dat de stamcellen opnieuw optimaal functioneren zodat epidermis en dermis zich kunnen herstellen = meer jonge cellen

Intens verjongende GDF-11-technologie:
stimuleert de aanmaak van GDF-11 (jeugdigheidsproteïne)
Verjongt de verouderende cellen en geeft ze opnieuw de eigenschappen van jonge cellen én hun vermogen tot zelfherstel = minder oude cellen

Complementaire bestanddelen:
- revitaliserend Niacinamide (energieboost)
- antioxiderende zwarte bloemen
- anti-ageing hyalu-3-concentraat

Gegevens
CNK3694411
FabrikantenAles Group, Laboratoire Native
MerkenLierac